Webhosting

Ben je op zoek naar de goedkoopste webhosting mogelijkheden? Dan ben je op Nu Goedkoop aan het juiste adres. We hebben de beste webhosting en domeinnamen aanbieders geslecteerd. Wil je zelf een website maken en niet teveel betalen voor je hosting? Bekijk dan de mogelijkheden hieronder.
 

jouwweb makkelijke hosting en websitebouw mogelijkheden

Onze tip: Neostrada webhosting goedkoop

Neostrada is de goedkoopste webhoster van Nederland met vele extra services, webruimte en dataverkeer bij alle pakketten. Bij deze aanbieder heeft u altijd een goedkope webhosting en domein registratie! Altijd de laagste prijs, en al een eigen .NL domeinnaam vanaf €4,95. Neostrada.nl groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten is de infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden.

Neostrada is niet alleen de goedkoopste aanbieder in de markt, maar beschikt ook over de hoogste kwaliteit. De beste service, met zeer gunstige voorwaarden. Alles gaat bij Neostrada.nl real-time! Met 1 klik een eigen forum of weblog. Ook biedt neostrada goede begeleiding/uitleg (bijv. bij een informatie product).

Bekijk de hosting aanbiedingen op: Neostrada
 

WordPress in een paar klikken online!

Aanbieders goedkope webhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 1,1 mln. geregistreerde domeinnamen voor meer dan 350.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Alle websites worden gehost op “state of the art” apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het groene Equinix datacenter te Amsterdam. Yourhosting onderscheidt zich van andere hostingproviders door haar betrouwbaarheid, snelheid en een goed bereikbare gratis helpdesk met vriendelijk personeel dat 24/7 professionele support levert.

JouwWeb.nl is een online website-builder waarmee kleine ondernemers en hobbyisten zelf een professionele website kunnen maken inclusief domeinnaam en mailbox voor slechts € 8,- per maand. De dienst is gratis uit te proberen met het gratis pakket. JouwWeb.nl is in Nederland de meest populaire website-builder met meer dan 100.000 websites. Steeds meer ondernemers, verenigingen en hobbyisten kiezen ervoor om het Pro-pakket van JouwWeb aan te schaffen.

Mijn.host is een hostingprovider gespecialiseerd op het gebied van webhosting, domeinregistratie, virtual private servers, dedicated servers en cloud diensten. Mijn.host biedt professionele kwaliteitsproducten voor individuen en groeiende bedrijven voor een scherpe prijs en streeft ernaar om een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden.
Er wordt onderscheid gemaakt door goede betrouwbaarheid, snelheid en support te leveren. Dat ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven.
 

registreer jouw domeinnaam goedkoop

Meer aanbieders goedkope webhosting en domeinnamen

Combell specialiseert zich sinds zijn oprichting in 1999 in domeinnamen en hosting. Door verschillende overnames in België en Nederland is het uitgegroeid tot een all-round hostingbedrijf dat zowel kleine organisaties, KMO/MBK als corporate bedrijven tot zijn klanten telt. Bij Combell staat professionaliteit voorop. Verschillende medewerkers zijn experts, van PHP tot OpenStack, WordPress tot Magento. Combell laat toe om een selectie te maken van de nieuwste technologieën en die te bundelen in een geavanceerd aanbod aan een aantrekkelijke prijs, dat zowel domein, hosting, Content Management Systems als online tools bevat.

Simpsite – Bij deze aanbieder kan iedereen op een eenvoudige manier een professionele site maken. Geen ingewikkelde functies of opties. Een professionele site kan helemaal gratis gemaakt worden. Extra’s bij een betaald abonnement zijn bijvoorbeeld extra opslagruimte, e-mailadressen, Google optimalisatie en meer. Bij alle pakketten zit een gratis domeinnaam inbegrepen. De gebruiker kan kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen en kan er ook voor kiezen om een eigen uniek layout ontwerpen.