Sanifun online-sanitairkopen

Sanifun is een online shop voor alle soorten sanitair artikelen. Klanten zijn bij Sanifun aan het juiste adres wanneer zij de badkamer willen inrichten of renoveren. Het assortiment loopt namelijk uiteen van stijlvolle design badkamermeubels tot aan douchecabines, ligbaden en toiletten. Maar zij bieden ook allerlei soorten luxe sanitair producten zoals een jacuzzi, een sauna of een stoomcabine.

Dankzij de rechtstreekse import van hun productie, kunnen zij al hun producten aanbieden tegen een zeer lage prijs. Er komt dus geen tussenhandel kijken bij de levering van hun producten. Daarnaast kunnen zij op deze manier alle bestellingen gratis bezorgen binnen Nederland en Belgiƫ.

Bezoek de website online-sanitairkopen
 

Sanifun online-sanitairkopen

Meer goedkope sanitairwinkels online

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. De ruim 15.000 scherp geprijsde producten zijn voorzien van uitgebreide productinformatie. Om het orderproces te vereenvoudigen kunnen eventuele vragen vanuit de consument niet alleen telefonisch beantwoord worden, maar ook via de live chat. Daarnaast biedt Douchezaak de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Badkamerwarenhuis.nl – Op Badkamerwarenhuis vindt u een groot aanbod aan sanitair, badkamermeubels en meer! Naast een webwinkel beschikt Badkamerwarenhuis over 3 showrooms in Nederland. In het assortiment vindt u veel grote merken zoals Bruynzeel en Villeroy & Boch, maar ook onbekendere, kwalitatief goede merken als BWH Design en Xani.

Sanidream.nl – Sanidream biedt een compleet en vooral een uniek assortiment aan op het gebied van badkamer sanitair. Deze webshop onderscheidt zich van de concurrent door niet alleen gangbare afmetingen te verkopen maar door unieke afmetingen aan te bieden tegen een scherpe prijs.