PLAYMOBIL Fairies: Drakenhoeder met rode draken (9134)

PLAYMOBIL Fairies: Drakenhoeder met rode draken (9134) – Nu Goedkoop – Playmobil Fairies: Drakenhoeder met rode draken Het drakenjong heeft honger. Het is de hoogste tijd voor de drakenhoeder en moeder draak om te gaan jagen voor voedsel. De drakenhoeder kan op de volledig bewegende drakenmoeder rijden als een echte ruiter. In de kleine grot vinden de dassen een schuilplaats om niet opgegeten te worden. Zullen ze ander voedsel vinden voor haar jong? Specificaties: Kleur: roze Materiaal: kunststof Afmetingen: 35 x 25 x 9,5 cm (LxBxH) Serie: Fairies Serienummer: 9134 Aantal onderdelen: 72 onderdelen Geslacht: meisjes Leeftijd: 4-10 jaar Inhoud: 1 Poppen 2 Draken 2 Dassen 1 Grot Diverse accessoires – EAN code: 4008789091345

Dit artikel is nu goedkoop op: Internet-Toys – PLAYMOBIL Fairies: Drakenhoeder met rode draken (9134)

 

koop de PLAYMOBIL Fairies: Drakenhoeder met rode draken (9134) bij Internet-Toys goedkoop online

 

Aanbieder PLAYMOBIL Fairies: Drakenhoeder met rode draken (9134)

Internet-Toys is de grootste en leukste online speelgoedwinkel van Nederland. Hier koopt men voordelig en snel het mooiste speelgoed van onder andere LEGO, Playmobil, VTech en Fisher-Price. Blader door de categorie├źn en ontdek het uitgebreide en voordelige assortiment. Vol met nieuw speelgoed, maar je herontdekt hier ook echt klassiek speelgoed zoals houten speelgoed. Deze speelgoedwinkel biedt vele betaalmogelijkheden waaronder Paypal.

Met het speelgoed uit de online speelgoedwinkel hebben kinderen van alle leeftijden uren speelplezier. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag of een andere feestelijk moment? Met de handige cadeauzoeker vind je voor ieder kind het perfecte cadeau!

Bezoek de webwinkel op: Internet-toys.com

 

bestel goedkope speelgoed en cadeautjes Ali Express

 

Meer goedkoop speelgoed is te vinden bij:

Degrotespeelgoedwinkel.nl – Online webwinkel De Grote Speelgoedwinkel heeft alleen het allerleukste speelgoed voor jongens en meisjes in huis. Met meer dan 7000 producten is De grote speelgoedwinkel niet alleen de allerleukste, maar ook nog eens de allergrootste in speelgoed. Spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen en daarom selecteert De grote speelgoedwinkel veelzijdig speelgoed dat kinderen stimuleert in hun ontwikkeling. Alleen kinderspeelgoed van de beste kwaliteit ligt in de virtuele schappen van deze webshop

Liesjeshoutenspeelgoed.nl – Deze webshop staat voor leuk, eerlijk, veilig, en natuurlijk speelgoed. Alles is van topkwaliteit. Het feit dat het speelgoed van Liesjes Houten speelgoed wordt gebruikt in vele kinderdagverblijven en kleuterscholen zegt genoeg! Naast houten speelgoed is er ook een zeer uitgebreid assortiment van andere soorten speelgoed zoals knuffels, meccano, lego, en nog veel meer.

Speelgoeddirect.nl – Dit is een online shop met een groot assortiment aan speelgoed voor jong en oud. Of het nu gaat om babyspeelgoed voor baby of peuter, om buitenspeelgoed als speelhuisjes en glijbanen of om sportief speelgoed als tafeltennistafels, voetbaltafels en meer. Naast veel speelplezier is het speelgoed bij Speelgoeddirect ook goed voor de ontwikkeling voor kinderen en op zowel sociaal, fysiek en emotioneel gebied bevorderend. Niet alleen het bekende hoogwaardige speelgoed van topmerken is verkrijgbaar, maar ook een selectie van exclusief speelgoed.
 

Per Sempre Toys aanbiedingen

Bekijk alle goedkope speelgoedwinkels op: Nu Goedkoop – Speelgoedwinkels