Homestyle Valkparkiet-Ringen Zak A 50 – Vogelbroedbenodigheden – 6 mm Assorti Aluminium

Nu goedkoop: Homestyle Valkparkiet-Ringen Zak A 50 – Vogelbroedbenodigheden – 6 mm Assorti Aluminium direct bestellen bij Petsplace! Herkennen van je valkparkieten door verschillende ringen te gebruiken. Assorti van aluminium ringen. Door de jongen met verschillende kleuren te ringen zijn ze makkelijker uit elkaar te houden. . Alle Homestyle voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

Bestel dit artikel nu goedkoop bij: Petsplace

 

Goedkoop Homestyle Valkparkiet-Ringen Zak A 50 - Vogelbroedbenodigheden - 6 mm Assorti Aluminium

Aanbieder Homestyle Valkparkiet-Ringen Zak A 50 – Vogelbroedbenodigheden – 6 mm Assorti Aluminium

De Homestyle Valkparkiet-Ringen Zak A 50 – Vogelbroedbenodigheden – 6 mm Assorti Aluminium kun je goedkoop online bestellen bij Petsplace. Dit is de grootste dierenwinkelketen van Nederland met (door de samenvoeging met Boerenbond Retail) ruim 209 dierenwinkels in het land én een uitgebreide webshop met meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Pets Place biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed en actueel assortiment dierbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen, boerderijdieren en buitenleven.

Bij Pets Place staan dieren en dierenvrienden op nummer 1. U vindt er alles wat u voor uw dier nodig hebt. Gegarandeerd tegen de scherpste prijs, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die u en uw dier verdienen. Daarnaast is Pets Place lid van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo.

Bezoek de website van Petsplace
 

goedkope dierenwinkel

Meer voordelige dierenwinkels:

Huisdierexpress – is een online huisdierenwinkel met een ruim en groeiend assortiment aan huisdierartikelen. Huisdier express is een webwinkel voor huisdierartikelen voor zowel particulier als bedrijf. Een ruim assortiment, scherpe prijzen en supersnelle levering zijn slechts enkele succesfactoren. Van hondenmanden tot krabmeubilair , en van konijnenhokken tot vogelhuisjes. Maar ook voor aquariums en vogelkooien bent u bij Huisdierexpress op het juiste adres. U kunt alles eenvoudig online bestellen.

Petsonline is een unieke webshop die zich exclusief richt op accessoires voor honden en katten. Pets online beschikt over veel exclusieve producten, maar ook eigen merk. Het aanbod aan producten is breed en diep met onder andere halsbanden, kleding, hondenriemen, hondentuigjes, manden en kussens. Ook verrassende producten zoals loopplanken en zwemvesten voor honden ontbreken niet.

Petduka is de online dierenapotheek van Nederland waar je producten koopt voor jouw hond en kat. Petduka is gespecialiseerd in antiparasitica, denk daarbij aan producten tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Daarnaast levert Petduka ook medicijnen en supplementen voor de onderhoud en verbetering van verschillende gewrichten, huid en vacht, organen en meer. Ook is het assortiment specialistisch voer erg toereikend. Petduka’s dierenarts beantwoordt daarnaast gerelateerde vragen en geeft graag advies.