Douchezaak

Douchezaak is de webshop voor alles op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan een complete badkamer. De ruim 15.000 scherp geprijsde producten zijn voorzien van uitgebreide productinformatie. Om het orderproces te vereenvoudigen kunnen eventuele vragen vanuit de consument niet alleen telefonisch beantwoord worden, maar ook via de live chat. Daarnaast biedt Douchezaak de mogelijkheid om het sanitair na het (op afspraak) bezorgen te laten installeren.

Bezoek de Webshop Douchezaak.nl
 

inloppdouce aanbiedingen

Meer webshops met goedkope badkamers en sanitair

Douche-concurrent is de grootste en meest voordelige sanitair winkel van Nederland en Belgie. Ook heeft Douche-Concurrent het meest aantrekkelijke aanbod in het online assortiment. Zo is hier een brede diversiteit van A-merken zoals Grohe, Plieger, Villeroy & Boch, Medisauna, EAGO, Geberit, Wiesbaden en nog veel meer te vinden. Naast onze uitzonderlijke webshop kunnen klanten van Douche-Concurrent ook terecht in de showroom in Schiedam.

Badkamerwarenhuis.nl – Op Badkamerwarenhuis vindt u een groot aanbod aan sanitair, badkamermeubels en meer! Naast een webwinkel beschikt Badkamerwarenhuis over 3 showrooms in Nederland. In het assortiment vindt u veel grote merken zoals Bruynzeel en Villeroy & Boch, maar ook onbekendere, kwalitatief goede merken als BWH Design en Xani.

Sanidream.nl – Sanidream biedt een compleet en vooral een uniek assortiment aan op het gebied van badkamer sanitair. Deze webshop onderscheidt zich van de concurrent door niet alleen gangbare afmetingen te verkopen maar door unieke afmetingen aan te bieden tegen een scherpe prijs.